شنبه، 29 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کروکت مرغ 2 را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید حدود 80 الی 90 گرم
سینه مرغ 2 بار چرخ شده 300 گرم
زعفران حل شده غلیظ 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل بمیزان لازم
آرد سوخاری حدود 100 گرم
روغن جهت سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه:
در ظرفی سینه مرغ ، تخم مرغ ، آرد سفید ، زعفران حل شده و نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم . دستها را کمی مرطوب کرده و حدود 30 گرم از مواد را جدا کرده و در دست بصورت استوانه درآورده و در آردسوخاری می غلتانیم تا لایه ای از آرد اطراف آن را بپوشاند . روغن را در ظرفی روی حرارت قرار داده کروکت ها را درون آن سرخ می کنیم و با انواع سبزیجات پخته شده تزئین می نمایئم و سرو می کنیم .

نکته مهم : اگر روغن خیلی داغ باشد یا کروکت ها بزرگتر از اندازه ذکر شده باشد احتمالاٌ با خام ماندن لایه درونی کروکت مواجه خواهیم شد.