شنبه، 29 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه چیکن چاپ سوئی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
– کدو 1 عدد
– هویج 1 عدد
– پیاز 1 عدد
– جوانه ماش 50 گرم
– کرفس 3 شاخه
– فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد
– سیر 1 حبه
– سرکه 1 قاشق غذا خوری
– سویا سس 4 قاشق غذا خوری
– آب مرغ 2/1 فنجان
– آرد ذرت 1 قاشق چایخوری
– روغن کنجد کمی
– سینه مرغ 1 عدد

طرز تهیه:
ابتدا مرغ را به صورت کبریتی ( ژولین ) خرد کرده و در تابه ( واک ) تفت دهید سپس تمام سبزیجات را خرد کرده بصورت اریبی و اجازه می دهیم مرغ پخته شود سیر را له کرده و به مرغ اضافه کنید ، سپس تمام سبزیجات و سویا سس ، سرکه و آب مرغ را افزوده و خوب تابه را هم می زنیم در آخر آرد ذرت را در آب سرد ( 2/1 استکان ) حل کرده و در داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا مقدارکمی غلیظ شود .روغن کنجد را بیافزایید .
نکته : اب مرغ غالبا دارای فلفل می باشد در صورت نبود می توانید از ترکیب فلفل سیاه و قرمز و یا حتی از سس تند استفاده کنید .
نکته : از پودر زنجبیل یآ تازه آن می توانید استفاده کنید .