شنبه، 29 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه مرغ با خردل و پنیر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای 4 نفر:
فیله مرغ 4 عدد
پنیر موتزارلا یا پنیر چدار رنده شده یک چهارم پیمانه
ژامبون گوشت 4 ورقه
سس خردل 1 قاشق چایخوری
روغن مایع یک چهارم پیمانه
آرد سوخاری نصف پیمانه
تخم مرغ زده 1 عدد

طرز تهیه:
ابتدا فیله ها را با استیک کوب بکوبید تا کمی مسطح شوند. سپس روی هر ورقه فیله یک ورقه ژامبون بگذارید و اضافه های اطراف ژامبون را ببرید تا هم شکل و اندازه فیله ها شوند.
بعد روی ژامبون ها مقداری خردل بمالید و فیله ها را از وسط تا کنید تا ژامبون وسط آنها قرار بگیرد. سپس در کاسه ای آرد سوخاری و پنیر را با هم مخلوط کنید. فیله ها را در در مخلوط آرد و پنیر فرو ببرید و سپس در تخم مرغ زده فرو کنید.
در تابه ای روغن را داغ کرده و فیله ها را در آن سرخ کنید. برای سرخ کردن هر طرف فیله ها، حدود 4 دقیقه کافی است تا طلایی و برشته شوند.
در آخر، بعد از سرخ شدن، آنها را روی کاغذ خشک کن مخصوص بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.