شنبه، 29 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه مرغ تنوری(هندی) را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
ران مرغ پوست گرفته=8 عدد
ماست=3/2 پیمانه یا 150 گرم
زنجبیل تازه کاملا له شده=1 و 2/1 قاشق چایخوری
سیر خورد شده=1و 2/1 قاشق چایخوری
ادویه چیلی=1 قاشق چایخوری
گشنیز خورد شده=2 قاشق چایخوری
زیره نرم کوبیده=2 قاشق چایخوری
نمک=2 قاشق چایخوری
مایه تمر هندی=1 قاشق غذاخوری
آب=3/2 لیوانروغن=3/2 پیمانه
رنگ قرمز خوراکی=1 قاشق چایخوری
برگهای کاهو برای سروبرای تزئین:حلقه های پیازگوجه فرنگی برش شدهحلقه های لیمو

مرغ تنوری معمولا در فرهای تنوری طبخ می شود. ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم می کنیم،سپس حرارت را پایین آورده و به حالت متوسط نگه می داریم.

طرز تهیه:
1. روی هر تکه مرغ 3-2 برش ایجاد کنید.
2. ماست را در کاسه ای ریخته ،زنجبیل،سیر،ادویه چیلی،پودر گشنیز،پودر زیره،نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.
3. مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم.
4. در کاسه ای جدا تمر هندی را با آب مخلوط کرده و ان را روی مخلوط ماست می ریزیم و تکه های مرغ را خوب در آن می غلتانیم و آن را برای 3 ساعت دیگر کنار می گذاریم.
5. تکه های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن می مالیم.
مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35-30 دقیقه می پزیم. گاهی مرغ را برگردانده و با بقیه روغن چرب می کنیم.
6. مرغ را روی پوششی از برگهای کاهو قرار داده و با حلقه های پیاز،لیمو و گوجه فرنگی تزئین می کنیم..یا می توانیم روی آن را با گشنیز خرد شده نیز تزئین کنیم.