شنبه، 29 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خوراک جگر مرغ را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای یک نفر :
جگر خرد شده مرغ100 گرم
هویج رنده شده یک عدد
پیاز کوچک یک عدد
نخود فرنگی یک چهارم لیوان
آب یک چهارم لیوان
گوجه فرنگی یک عدد کوچک
روغن نباتی مایع به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی

طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید. جگر را به آن اضافه و در کمی روغن سرخ کنید. نمک و نخود فرنگی و هویج و آب را به آن اضافه کرده ، همه را با هم خوب مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت کم بپزید. گوجه فرنگی های تازه را حلقه حلقه بریده با غذا سرو کنید. زیرا سرو این خوراک با سبزیهای حاوی ویتامین C موجب حفظ تیامین
( ویتامین B1) غذا می شود. مدت زمان پخت این غذا 20 دقیقه است.

نکات تغذیه ای:
خوراک جگر مملو از ویتامین A و آهن است. برای افراد کم خون غذای مناسبی است ولی اشخاصی که کلسترول خونشان بالاست ، بهتر است از خوردن آن پرهیز کنند. این خوراک برای کسانی که دوره نقاهت را می گذرانند مفید است.
انرژی حاصل از این غذا برای یک نفر 305 کالری است.