شنبه، 29 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه فیله چیپس و مرغ را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای ۲ نفر:
▪ فیله مرغ پخته شده – ۲۰۰ گرم
▪ کالباس خشک – ۳ برگ متوسط
▪ قارچ – ۲۰۰ گرم
▪ فلفل دلمه‌ای – ۱ عدد متوسط
▪ ذرت و نخود کنسروی – از هر کدام یک قاشق سوپ‌خوری
▪ پنیر پیتزا – ۱۵۰ گرم
▪ آویشن و فلفل سیاه و زردچوبه – به اندازه دلخواه

طرز تهیه:
در اولین قدم باید قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده را در ظرفی ریخته کمی فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کرده و بدون روغن با ماکزیمم قدرت مایکروفر به مدت ۴ دقیقه در آن می‌گذاریم. پس از آن اگر قارچ هنوز آب اضافی داشت حتماً دور بریزید.
حالا ظرف مناسبی تهیه کنید و در آن یک ردیف چیپس بچینید. سپس از تمام مواد به جز ادویه‌ها و پنیر به صورت منظم و یکسان روی چیپس بریزید بعد کمی پنیر به آن اضافه کنید و دوباره یک ردیف چیپس بریزید و باقیمانده مواد را به رویش اضافه کنید و بقیه پنیر را در آخر به آن بیفزایید. بعد ۲ تا ۳ دقیقه آن را در مایکروفر بگذارید و هنگام مصرف هم پودر آویشن را به آن بیفزایید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید از سس هم همراه این غذا استفاده کنید