شنبه، 29 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه رولت با سینه مرغ را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ سینه مرغ چرخ کرده (۲۵۰ گرم)،
▪ تخم مرغ (۳عدد)،
▪ قارچ (۲۵۰ گرم)
▪ هویج درشت و صاف (۲ عدد)،
▪ خامه (نصف لیوان)
▪ نمک و فلفل و پیکینگ پودر (هر کدام یک قاشق مرباخوری)،
▪ سبزی خوردن، تربچه و گوجه فرنگی (برای تزئین).

طرز تهیه:
۱) زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و با همزن سفیده را بزنید تا کف کند.
۲) قارچ را خرد کنید. زرده را با خامه بزنید و به همراه گوشت مرغ چرخ کرده نمک، فلفل و پیکینگ پودر به قارچها بیفزایید و خوب هم بزنید.
۳) هویج را بپزید و سر و ته آن را بزنید. و به اندازه قالب در آورید.
۴) قالب مستطیل شکل کیک صبحانه را با روغن جامد چرب کنید.
۵) سفیده تخم مرغ زده شده را داخل مواد مخلوط کرده بریزید و آهسته زیر و رو کنید. نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و هویج پخته را در وسط آن قرار دهید و سپس بقیه مواد را روی آن بریزید.
۶) ظرفی که در آن آب ریخته اید در فر بگذارید و ظرف کیک را درون آن قرار دهید و درجه فر را روی ۳۰۰ تنظیم کنید.
۷) وقتی غذا آماده شد، آن را برش دهید و در ظرف مناسب بچینید و دور آن را تزیین کنید.