شنبه، 29 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سینه مرغ بخارپز با سبزیجات را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای ۲ نفر :
▪ سینه مرغ ۱ عدد از وسط نصف شده
▪ کدو ۲ عدد کوچک مربع خرد شده
▪ گوجه فرنگی ‌۲ عدد کوچک مربع خرد شده
▪ فلفل دلمه ‌۲‌عدد کوچک مربع خرد شده
▪ پیازچه ۴ شاخه حلقه خرد شده

طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را از وسط نصف می‌کنیم و آرام آن را می‌کوبیم تا پهن شود. با یک استکان آب و روغن زیتون مرغ را می‌گذاریم تا بپزد. یا بعد از بخارپز کردن مرغ روغن زیتون روی مرغ می‌مالیم. اما در کنار این سینه مرغ، سبزیجاتی که بسیار مفید و مغذی است، کدو را ۱۰ دقیقه می‌پزیم مربع‌مربع می‌کنیم با بقیه سبزیجات و کمی روغن زیتون و خیلی کم فلفل و لیموی تازه مزه‌دار می‌کنیم و وقتی سینه مرغ پخته شود سبزیجات را روی سینه مرغ می‌ریزیم. یکی از سالم‌ترین دستورهای غذای برای آنهایی که بیماری قلبی دارند.