شنبه، 29 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خوراک مرغ مدیترانه ای را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
۴۰۰ گرم کدوی سبز
۱ عدد فلفل قرمز کوچک
۱ عدد پیاز متوسط
۲ حبه سیر، کوبیده
۱۲۵ گرم زیتون سیاه هسته گرفته
۷۵ میلی لیتر روغن زیتون
۲ عدد سینه مرغ جدا از استخوان
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خردشده
۵۰۰ میلی لیتر آب مرغ یا نیم لیتر آب داغ با دو عدد قرص عصاره سوپ مرغ
۲ قاشق سوپخوری برگ ریحان خردشده

طرز تهیه:
فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کدوها را شسته و سر و ته آنها را جدا کنید و حلقه حلقه کنید. فلفل قرمز را به صورت حلقه های نازک خرد کنید. پیاز را به صورت حلقه های نازک خرد کنید. کدو، پیاز، فلفل قرمز و زیتون را در یک ظرف پیرکس بچینید و حدود ۶۰ میلی لیتر از روغن زیتون را روی آن ریخته کمی نمک و فلفل بپاشید. سپس این ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
گوشت مرغ را به صورت نوارهای مورب باریک خرد کنید. باقی مانده روغن را در یک تابه نچسب داغ کنید و قطعات مرغ را در آن تفت دهید تا سرخ شده و اندکی طلایی شوند.
حرارت فر را به ۲۰۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید. قطعات مرغ را روی سبزیجات در ظرف پیرکس بریزید. گوجه فرنگی و آب مرغ را در آن بریزید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه دیگر بپزد تا مرغ کاملا مغزپخت شود و خوراک جا بیفتد.
اگر هنوز آب خوراک زیاد است آن را در ظرف کوچکی بریزید و بگذارید با حرارت زیاد بجوشد تا آب اضافی تبخیر شود و سس غلیظ باقی بماند. سپس غذا را در ظرف مناسب برای سرو خوراک بریزید و سس را روی آن ریخته و برگ ریحان خرد شده را روی غذا بپاشید و همراه با برنج یا نان سرو کنید.