يکشنبه، 30 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه املت دیلتانین را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای 4 نفر :
گوجه فرنگی --------------- 4 عدد متوسط
تخم مرغ ------------------- 3 عدد متوسط
پنیر پینزا ------------------- 100 گرم ( رنده شده )
شوید و پونه --------------- 2 قاشق غذا خوری (ساطوری شده )
روغن زیتون ---------------- 2 قاشق غذا خوری
پودر سیر ------------------- نصف قاشق غذا خوری ( در صورت تمایل )
نمک ، فلفل ---------------- به مقدار لازم

طرز تهیه :
گوجه فرنگی ها را نگینی درشت خرد کنید .
تابه را روی حرارت بگذارید و روغن زیتون را کف آن بریزید. گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا گوجه کمی نرم شود . در این مرحله نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید .
نیمی از شوید و پونه خرد شده را داخل تابه بریزید و مواد را با هم بزنید .
3-4 دقیقه بعد تخم مرغ ها را تک تک به مواد اضافه کنید . ( حرارت زیر تابه بسیار ملایم باشد تا تخم مرغ ها به سرعت نبندند )
بعد از اضافه کردن تمام تخم مرغ ها در صورت تمایل به استفاده از پودر سیر ، پودر سیر را اضافه کنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید . درب تابه را ببندید تا مواد کمی سفت شوند و بعد پنیر رنده شده را همراه بقیه سبزی به مواد بیفزائید و مواد را مرتبا هم بزنید .
دقت کنید که هنگام اضافه کردن پنیر ، تخم مرغها کاملا سفت نشده باشند .
کمی حرارت را بالا ببرید و همچنان املت را هم بزنید تا اندازه ای که پنیر کاملا با مواد مخلوط شود .
بعد از مخلوط شدن پنیر با مواد، غلظت املت بستگی به ذائقه شما دارد . وقتی املت به غلظت دلخواه رسید،‌ حرارت زیر تابه را خاموش کنید و غذا را در ظرف مورد نظر سرو کنید .

نکته :
بهتر است از سبزی تازه برای این املت استفاده کنید. با توجه به زمان کم طبخ این غذا، استفاده از سبزی های خشک توصیه نمیشود .
تناسب بین تخم مرغ و گوجه فرنگی در دستور اصلی به همین صورت ذکر شده است ولی میتوانید این مقدار را طبق ذائقه خود کم یا زیاد کنید .
از انواع مختلف پنیر میتوانید برای تهیه این املت استفاده کنید. فقط دقت داشته باشید که پنیر کاملا منجمد باشد و قبل از استفاده به دمای محیط نرسیده باشد تا به محض اضافه کردن آن به مواد، ذوب نشود و فرصت کافی برای مخلوط شدن با سایر مواد داشته باشد .
حداکثر زمان آماده سازی و پخت : 15 دقیقه