يکشنبه، 30 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه اردور با تخم مرغ سفت را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
تخم مرغ پخته 3 عدد
سس ایتالیائی 30 گرم
جعفری ساطوری شده 50 گرم
آب مرغ 1 فنجان
جگر مرغ 150 گرم
سس مایونز 30 گرم
فلفل قدری
نمک قدری
قارچ 50 گرم
نخود فرنگی 50 گرم
لوبیا سبز تازه 50 گرم
هویج تازه پخته 50 گرم
خامه 30 گرم
سس سفید 30 گرم
کاهو 50 گرم
کالباس 50 گرم

طرز تهیه :
برای تهیه این نوع اردو میتوانیم از تخم مرغهای پخته و از ظرفهای مخصوص اردورخوری که دارای خانه های متعدد است استفاده کنیم و در هر خانه بتناسب احتیاجی که داریم یک نوع تخم مرغ قرار بدهیم مثلا برای یک طرف چهار خانه میتوانیم :
الف - یک خانه را چند عدد تخم مرغ سفت که روی آنرا با سس سوپرم پوشانیده با برگ جعفری تزیین کرده ایم آماده کنیم
ب - ته ظرفی را مقداری ژله مرغ میریزیم ( برای تهیه ژله مرغ یک لیوان آب مرغ خوشمزه را میگذاریم سرد شود بعد با یکی دو قاشق سس مایونز مخلوط میکنیم و میگذاریم بسته شود بعد بهم میزنیم و مصرف میکنیم ) تخم مرغهای سفت را نصف میکنیم و زرده آنرا با مقداری جگر مرغ سرخ شده چرخ شده و کمی سس مایونز و نمک و فلفل مخلوط میکنیم و این مایه را در قیف میریزیم و داخل نصفه های تخم مرغ را با آن پر میکنیم و تخم مرغ را روی ژله مرغ قرار میدهیم و کمی قارچ خرد شده سرخ شده روی آن میریزیم
پ - وسط ظرف را کمی مخلوط سبزی پخته شده ( نخود سبز , لوبیا سبز و هویج ) میریزیم و اطراف آنرا تخم مرغ می چینیم و روی تخم مرغها را سس سفید مخلوط با خامه میریزیم و روی آنرا کمی زرده تخم مرغ سفت رنده شده میدهیم و اطراف ظرف را چند برگ کاهو قرار میدهیم
ت - ته ظرف را با جعفری می پوشانیم و روی آنرا تخم مرغ سفت می چینیم و روی تخم مرغها را کمی سس سفید یا سس مایونز میدهیم و با خلالهای کالباس تزیین می کنیم .