يکشنبه، 30 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه اردور سیب زمینی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
سیب زمینی 150 گرم
گوجه فرنگی 4 عدد
سس سفید 1 فنجان
پنیر گرویر 200 گرم
کره 150 گرم
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه :
سیب زمینی ها را با پوست میشوئیم و در ظرفی میریزیم و با مقداری آب باندازه ای که تا روی سیب زمینی هار بگیرد و میگذاریم بپزد ولی زیاد له نشود , بعد سیب زمینی ها را پوست میکنیم و حلقه حلقه به قطر 2 تا 3 سانتیمتر میبریم , بعد گوجه فرنگی را نیز حلقه حلقه میبریم آنگاه ظرف نسوز گردی را انتخاب میکنیم و یکی دو قاشق کره آب کرده ته ظرف میریزیم و بترتیب یک ورقه سیب زمینی و یک ورقه گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل در ظرف می چینیم و باز یک ورقه سیب زمینی و یک ورقه گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل قرار میدهیم و بعد یک ورقه سیب زمینی روی گوجه فرنگی میگذاریم ( توضیح آنکه باید سیب زمینی و گوجه فرنگی را طوری روی هم قرار دهیم که شکل جداگانه مشخص شود یعنی هر ورقه از سیب زمینی و گوجه فرنگی یک خانه تشکیل بدهد ) روی ورقه آخر سیب زمینی را کمی سس سفید می ریزیم و روی سس سفید را پنیر رنده شده هلندی میپاشیم و ظرف را داخل فر روی پنجره آخر بطرف بالا با حرارت 400 درجه فارنهایت میگذاریم و نیم ساعت میماند تا آنکه سس و شنیر کمی زرین بشود سپس ظرف را از فر بیرون می آوریم و اطراف آنرا با جعفری تزیین میکنیم و با همان ظرف سر میز میبریم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این اردور برای 4 تا 6 نفر کافیست.