يکشنبه، 30 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه اردور سوسیس را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
سوسیس 250 گرم
گوشت مرغ 1 فنجان
سس مایونز 0.5 فنجان
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
خیار شور 150 گرم
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه :
خیار شور را ریز خرد میکنیم و سس مایونز و آب لیمو را با کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم ( ممکن است بجای فلفل یک قاشق مرباخوری خردل آماده شده بریزیم )‌ بعد گوشت مرغ چرخ شده و سوسیس چرخ شده و خیار شور چرخ شده را با سس آماده مخلوط میکنیم و این مایه را در اردورخوری می ریزیم و اطارفش را با خیار شور تزئین میکنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این اردور برای 4 تا 6 نفر کافیست