يکشنبه، 30 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه اردور تن ماهی و تخم مرغ سفت را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
ماهی 450 گرم
تخم مرغ پخته 6 عدد
سس مایونز 3 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی 2 عدد
جعفری ساطوری شده 1 قاشق سوپخوری
ترخون 1 قاشق سوپخوری
شاهی 1 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه :
روغن ماهی را کاملا میگیریم و آنرا با چنگال نرم مینمائیم آبلیمو و سبزی خرد شده و سس مایونز و کمی نمک و فلفل به ان میزنیم تخم مرغها را از وسط بدرازا دو نیم مینمائیم زرده آنرا خارج کرده و از رنده رد مینمائیم و زرده را داخل مخلوط ماهی میکنیم و نصفه های سفیده تخم مرغ را با این مخلوط پر مینمائیم گوشت گوجه فرنگی را بشکل خلال بلند و باریک بریده و روی تخم مرغها قرار میدهیم و با برگ جعفری روی آنرا تزیین میکنیم مقداری برگ مغز کاهو در دیس چیده و تخم مرغها را روی آن میچینیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این اردور برای 4 تا 6 نفر کافیست