يکشنبه، 30 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه اردور آقا کوچولو با گوجه فرنگی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
گوجه فرنگی 4 عدد
سالاد الویه 2 فنجان
سالاد روسی 2 فنجان
تربچه 150 گرم
ترتیزک 150 گرم
سیب زمینی 4 عدد
ترب 4 عدد
شلغم 4 عدد

طرز تهیه :
این اردور بسیار قشنگ و ساده است در صورتیکه حتما 4 عدد ترپ سفید یا شلغم متوسط داشته باشیم .
ترب یا شلغم را پوست میکنیم بشکل مخروط به آن فرم میدهیم سر گوجه فرنگیها را بر میداریم داخلش را خالی میکنیم نمک و فلفل به آن میپاشیم و با سالاد پر میکنیم ترب یا شلغم را روی آن قرار میدهیم یا چند عدد فلفل درسته مطابق به عنوان چشم و دهان روی سیب زمینی فرو میکنیم و سیب زمینی ها را با چوب خلال روی تربها فرو میکنیم و سر گوجه فرنگی را روی سیب زمینیها قرار میدهیم تربچه ها را بشکل گل درست میکنیم ترتیزک را ته ظرف گردی میریزیم آقا کوچولو را روی ترتیزک بطور منظم میچینیم و تربچه ها را وسط ظرف قرار میدهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این اردور برای 4 تا 6 نفر کافیست