سه‌شنبه، 15 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ساندویچ مرغ و سبزیجات را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ یک فنجان گوشت خرد شده مرغ یا بوقلمون
▪ یک چهارم فنجان پیاز خردشده
▪ یک چهارم فنجان ساقه کرفس
▪ یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
▪ یک قاشق غذاخوری جعفری یا گشنیز خرد شده
▪ یک چهارم فنجان سس مایونز
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
▪ نصف قاشق چایخوری آویشن

طرز تهیه:
آویشن را درون سس مایونز بریزید. گوشت مرغ را پس از پخته‌شدن بخوبی خرد کرده و همراه با پیاز و ساقه کرفس خرد شده درون ظرف مناسبی ریخته و سپس به میزان دلخواه به آن فلفل و نمک بپاشید.
جعفری یا گشنیز خرد شده را به مواد درون کاسه اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. از این مخلوط داخل نان بریزید و به‌عنوان عصرانه سرو کنید.