سه‌شنبه، 15 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ساندویچ کالباس و گلابی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ نان ورقه‌ای تست
▪ کمی گوشت پخته یا کالباس
▪ یک عدد گلابی
▪ چند ورقه پنیر چدار
▪ کمی کره

طرز تهیه:
تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و روی یک ورقه از نان، پنیر را گذاشته و روی ورقه دیگر کالباس یا گوشت پخته شده و یک لایه گلابی بگذارید.
سپس دو ورقه از نان تست را روی هم قرار دهید.
کره را به دو طرف نان‌ها مالیده و سپس به آرامی ساندویچ را درون تابه قرار دهید. در حالی که نان
به آرامی سرخ می شود با یک کفگیر روی نان فشار بیاورید تا بر اثر حرارت و فشار پنیر باعث چسبیدن مواد داخل ساندویچ به هم شود.