سه‌شنبه، 15 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه لقمه ‌های فوری مرغ را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ یک فنجان گوشت پخته مرغ
▪ یک چهارم فنجان پنیر چدار
▪ یک عدد سیب
▪ نصف فنجان سس گوجه
▪ دو عدد نان لواش

طرز تهیه:
پنیر را روی نان لواش بریزید.مرغ های خرد شده را روی آن قرار دهید
به گونه‌ای که نیمی از سطح نان لواش را بپوشاند.سپس سیب را که پوست گرفته و ورقه‌ورقه کرده‌اید کنار مرغ‌ها قرار دهید و روی آن کمی سس‌گوجه بمالید. طرف دیگر نان را روی آن برگردانید.کمی روغن در تابه‌ای ریخته و لقمه‌های آماده‌شده را برای سه دقیقه درون آن تفت دهید. این لقمه‌های خوشمزه و فوری را می‌توانید با ماست یا سالاد سرو کنید.