سه‌شنبه، 15 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ساندویچ مونت کریستو را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
سس خردل 2 قاشق سوپخوری
نان تست بزرگ 4 عدد
ژامبون مرغ 4 تکه
ژامبون بوقلمون 4 تکه
پنیر پارمزان ورقه ای 2 ورق
پنیر چدار ورقه ای 2 ورق
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
پودر قند کمی
کره به میزان لازم

طرز تهیه:
روی یک تکه از نان ها کمی سس خردل بمالید بعد روی آن یک ورقه از پنیر پارمزان را بگذارید بعد روی پنیر را ژامبون مرغ بگذارید و روی ژامبون را پنیر چدار بگذارید و روی پنیر را هم ژامبون بوقلمون بگذارید کمی دیگر سس
خردل بمالید بعد یک تکه نان دیگر روی آن ها بگذاریدو ساندویچ را به دو قسمت تقسیم کنید بعد با مابقی مواد دوباره این کارها را تکرار کنید . تخم مرغ ها را کمی بزنید و با شیر و نمک مخلوط کنید و ساندویچ ها را این مواد فرو برده و در کره روی حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شود بعد روی آن ها در صورت تمایل کمی پودر قند بپاشید .