دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای چهار نفر:
▪ ۲۲۵ گرم ماکارونی رشته‌ای (نصف یک بسته معمولی ماکارونی)
▪ یک حبه سیر (رنده شده)
▪ ۴۰۰ گرم گوجه‌فرنگی ریز خرد شده
▪ ۴۲۵ گرم کنسرو تن ماهی (حدودا دو کنسرو ماهی)
▪ ۱۰ عدد زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته)
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
▪ نصف قاشق چای‌خوری سس قرمز تند یا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه)
▪ یک قاشق سوپ‌خوری روغن مایع

طرز تهیه:
قابلمه‌ای را آماده کرده و نصف حجم آن را از آب پر کنید. یک قاشق سوپ‌خوری نمک و یک قاشق سوپ‌خوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه کنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی‌ها را به صورت درسته در داخل آب درحال جوش بریزید و طبق دستور روی جعبه ماکارونی یا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز پخته شود. از طرفی دیگر، برای درست‌کردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه‌فرنگی را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه‌فرنگی شروع به جوشیدن کند. در ظرف را نگذارید و اجازه بدهید مخلوط گوجه فرنگی مدت سه الی پنج دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه‌فرنگی پخته شده باقی بماند.
پس از آن، تن ماهی، سس قرمز یا فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و نصف شده را به گوجه‌فرنگی پخته‌شده بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. باتوجه به اینکه در پخت اسپاگتی، روش دم‌کردن وجود ندارد، ماکارونی پخته‌شده را در ظرف موردنظر ریخته و سس گوجه‌فرنگی و تن را روی آن بریزید و سرو کنید. به‌طور حتم مادر خانه از این اسپاگتی متفاوت و خوشمزه، استقبال خواهد کرد. جوشاندن کنسروهای تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب از یاد نبرید.