دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خوراک‌ ماکارونی‌ را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم‌:
▪ آب‌: ۸ پیمانه‌
▪ روغن‌ زیتون‌: ۱ قاشق‌ چایخوری‌
▪ شیر: ۴ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ تخم‌مرغ‌: ۲ عدد
▪ گوشت‌: ۳۰۰ گرم‌
▪ نمک‌: ۱ قاشق‌ چایخوری‌
▪ خامه‌: دو سوم‌ پیمانه‌
▪ فلفل‌: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ جعفری‌: به‌ مقدار کم‌
▪ پنیر پیتزا: ۵۰ گرم‌
▪ ماکارونی‌: ۴۰۰ گرم‌
▪ پیاز: ۱ عدد

طرز تهیه‌:
در ابتدا آب‌ را در قابلمه‌ ریخته‌ و می‌گذارید تابجوشد، بعد از جوشیدن‌ نمک‌ و روغن‌ را به‌ آن‌اضافه‌ کنید سپس‌ ماکارونی‌ را داخل‌ قابلمه‌ ریخته‌به‌ هم‌ بزنید تا به‌ یکدیگر نچسبند. ماکارونی‌ها رابگذارید به‌ مدت‌ ۵ تا ۱۰ دقیقه‌ در قابلمه‌ بجوشد(این‌ کار را تا زمانی‌ ادامه‌ دهید که‌ ماکارونی‌ زیردندان‌ نرم‌ شود) سپس‌ ماکارونی‌ها را آبکش‌کنید.
در این‌ فاصله‌ شیر را جداگانه‌ جوشانده‌ ونخودفرنگی‌ها را به‌ آن‌ اضافه‌ کنید در ظرف‌ راگذاشته‌ تا به‌ مدت‌ ۳ دقیقه‌ بپزد.
گوشت‌ها را تکه‌تکه‌ کرده‌ و پیاز را داخل‌ آن‌ خردمی‌کنیم‌ سپس‌ پنیر پیتزا را رنده‌ کرده‌ و جعفری‌ راپس‌ از خردکردن‌ به‌ آن‌ اضافه‌ می‌کنیم‌. روغن‌ذرت‌ را در قابلمه‌ای‌ ریخته‌ تا داغ‌ شود، گوشت‌ وپیاز را به‌ آن‌ اضافه‌ کرده‌ و آن‌قدر تفت‌ می‌دهیم‌تا سرخ‌ شود، ماکارونی‌ را آبکش‌ کرده‌ و موادسرخ‌ شده‌ را همراه‌ جعفری‌ خرد شده‌ مخلوطنموده‌ و در یک‌ ظرف‌ می‌ریزیم‌.
خامه‌ و تخم‌مرغ‌ را هم‌ با هم‌ مخلوط کرده‌، شیر ونمک‌ و فلفل‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ کرده‌ و روی‌ ماکارونی‌بریزید.
پنیر پیتزا را هم‌ روی‌ آن‌ بپاشید و کره‌ را هم‌ درچند قسمت‌ ماکارونی‌ قرار دهید، سپس‌ ظرف‌ رامدت‌ ۲۵ دقیقه‌ در فر قرار دهید تا مواد شما پف‌کند برای‌ تزیین‌ از جعفری‌ خرد شده‌ استفاده‌کنید.