دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سالاد ماکارونی با بادمجان و ریحان را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
۵۰۰ گرم ماکارونی پیچی
۱۵۰ گرم بادمجان
۱۵۰ گرم فلفل دلمه ای خرد شده
۱۵۰ گرم گوجه فرنگی، خرد شده
۱۵۰ گرم کالباس سالامی، خرد شده به صورت نوار هایی به عرض ۱ سانتی متر
یک چهارم ریحان تازه
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
یک چهارم پیمانه سرکه سفید

طرز تهیه:
ماکارونی را به روش معمولی پخته و آبکش کنید. بادمجان را شسته و در فر یا روی آتش زغال کبابی کنید. بهتر است بادمجان را با پوست بپزید. پس از سرد شدن بادمجان آن را به صورت حلقه های باریک ببرید.
ماکارونی، بادمجان، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، کالباس سالامی و ریحان را در ظرفی ریخته مخلوط کنید. اگر برگ های ریحان درشت باشند کمی آنها را خرد کنید.
روغن زیتون و سرکه را با هم مخلوط کرده کمی نمک و فلفل به آن افزوده به سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با سس مخلوط شود. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو نمایید.