دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه مربای توت‌فرنگی با مایکروفر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
- توت‌فرنگی ریز؛ ۴ پیمانه
- شکر؛ ۴ پیمانه
- آب لیموترش؛ یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:
۱) ابتدا توت‌فرنگی‌ها را شسته و برگ‌های قسمت بالایی آن را بکنید، سپس در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، کاسه‌ای بزرگ آماده کنید و توت‌فرنگی را به همراه شکر در آن بریزید و صبر کنید تا آب بیندازد.
۲ ) بعد از آنکه توت‌فرنگی آب انداخت، مخلوط را در مایکروفر قرارداده و بدون در روی حداکثر قدرت و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که آب آن شروع به جوشیدن کند، حرارت دهید. در این فاصله گاهی مخلوط توت‌فرنگی و شکر را هم بزنید.
۳) پس از این مدت، آب لیموترش را اضافه کنید و با همان قدرت، به مدت ۱۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که مربا غلیظ شود، حرارت دهید.

نکته: برای اینکه از آماده‌شدن شیره مربا مطمئن شوید، یک قاشق سوپ‌خوری از شیره مربا را در یک نعلبکی حاوی آب سرد بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه صبر کنید. گر شیره مربا به‌صورت لایه‌ای روی آب قرار گرفت و با کج‌کردن نعلبکی، این لایه چین‌خوردگی پیدا کرد، مربا آماده است. در غیر این صورت، ۲ تا ۳ دقیقه دیگر حرارت‌دادن در مایکروفر را با حداکثر قدرت ادامه دهید.