دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خوراک مرغ مکزیکی با مایکروفر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
گوشت مرغ 500 گرم
کره 25 گرم
فلفل سبز دلمه ای 1 عدد
فلفل قرمز دلمه ای 1 عدد
پیاز 1 عدد
خامه 50 گرم
قارچ 150 گرم
آب گوجه فرنگی 350 گرم
ذرت کنسرو شده 150 گرم
جعفری ساطوری شده 1 گرم
رب گوجه فرنگی 1 گرم
سیر قدری
نمک قدری
فلفل قدری
ادویه قدری

طرز تهیه :
ابتدا کره را در یک ظرف گود مناسب ریخته و به مدت 30 ثانیه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید . سپس سیر ، پیاز ، فلفل سبز و قرمز را که خرد کرده اید داخل کره بریزید و روی ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید و به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکرو فر قرار دهید. سپس مرغ آغشته به ادویه را به مخلوط اضافه کنید و آب گوجه فرنگی ، رب گوجه ، قارچ ، نمک و فلفل روی آن ریخته درب ظرف را گذاشته وبه مدت 20-15 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید . سپس ذرت را به آن اضافه کرده و مجددا درب ظرف را گذاشته به مدت 5-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکرو فر قرار دهید ظرف را از مایکروفر بیرون آورده و مرغ را از آن خارج نموده و سس را با خامه مخلوط نمایید. مرغ را داخل ظرف برگردانید و روی آن را با جعفری خرد شده بپاشید.