دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سس گوجه فرنگی با مایکروفر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
آرد سفید 15 گرم
آب گوشت 0.4 لیتر
کره 15 گرم
پیاز خام خلال شده 1 قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده 1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
سیر 1 عدد
آب قدری
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه :
رب گوجه فرنگی را در آب حل کرده با آب گوشت ، نمک ، فلفل و سیر خرد شده در ظرف بریزید و آرد را بتدریج به آن اضافه کرده مرتبا هم بزنید تا آرد کاملا حل شده و گلوله نشود. سپس کره را در یک ظرف اضافه کنید و مدت 3 دقیقه ظرف را با همان قدرت در مایکروفر قرار دهید ( با پوشش پلاستیکی ظرف را بپوشانید ). سپس مایه اماده شده اول را داخل ظرف محتوی پیاز و کره بریزید و مدت 4 دقیقه در مایکروفر قرار دهید که 2 دقیقه اول مایکروفر روی قدرت 50% باشد و در این مدت یکبار سس را هم بزنید و 2 دقیقه دوم مایکروفر را روی قدرت 100% قرار دهید و در این مدت هم هر 1 دقیقه سس را هم بزنید تا کاملا نرم شود. پس از این مدت ظرف را از مایکروفر بیرون آورید و روی آن جعفری خرد شده بپاشید . بدین ترتیب سس آماده است .