دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کوکو سبزی با مایکروفر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
کره 40 گرم
روغن 50 گرم
تره فرنگی 50 گرم
جعفری ساطوری شده 50 گرم
شوید یا شبت 50 گرم
گشنیز 50 گرم
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه :
ابتدا کره را در یک تابه مخصوص مایکروفر ریخته و به مدت حداکثر 1 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید بقیه مواد را در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط نموده و خوب هم بزنید ، سپس آن را داخل تابه ریخته و 4-5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهبد. سپس ظرف را بیرون آورده کوکو را پشت و رو کرده در ظرف را گذاشته و مجددا آن را به مدت 2-4 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید.
در صورت تمایل می توانید مقداری زرشک و مغز گردوی خرد شده به مایه کوکو اضافه کنید . و سپس مراحل پخت فوق را انجام دهید .