دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه آش تاک را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
برنج خیس‌کرده یک پیمانه
لپه نصف پیمانه
برگ مو 250 گرم
سبزی آش در صورت تمایل 100 گرم
لوبیاچیتی پخته ‌شده نصف پیمانه
پیاز داغ به اندازه دلخواه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:
لپه را نیم پخت نمایید و برنج را به آن اضافه کنید و بگذارید تا برنج خوب بپزد و لعاب‌ بیاندازد، سپس برگ مو خرد شده و سبزی آش را به همراه لوبیا چیتی به مواد اضافه نمایید و بگذارید تا آش جا بیافتد در آخر پیاز داغ به آش اضافه کرده و روی آش را با نعنا داغ تزئین کنید.
نکته: اگر فقط برگ مو را به تنهایی مصرف کنید و از ژیاز داغ و سبزی آش استفاده نکنید، آش شما ترش خواهد شد.