سه‌شنبه، 22 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه توپک شکلاتی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
بیسکویت پتی بور وانیلی یک بسته
بیسکویت پتی بورکاکائویی یک بسته
پنیر خامه ای و پودر قند از هر کدام 100 گرم
خامه صبحانه و شکلات از هر کدام 100گرم
وانیل به میزان لازم

طرز تهیه:
شکلات را روی بخار آب ذوب کنید، پنیر خامه‌ای، پودر قند، خامه و وانیل را باهم مخلوط کرده به شکلات اضافه کنید. هر دو بسته بیسکویت را کاملا خرد کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و گرد کرده آنها را به دلخواه در پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گردو و ترافل بغلتانید.
می‌توان با تعدادی از این توپک‌ها و یک عدد نان سوخاری آنها را مطابق شکل، به شکل بستنی در آورد تا جالب تر شود.
سعی کنید فرزندان‌تان را به خوراکی‌های سالم عادت دهید و چیپس و پفک را از برنامه غذایی آنها حذف کنید.