چهارشنبه، 23 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کتلت گیاهی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
سیب‌زمینی متوسط: چهار عدد
پیاز متوسط: یک عدد
آرد لپه: چهار قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
آردنخودچی: یک قاشق غذاخوری
سویا: یک پیمانه
نمک و فلفل: دو قاشق چای‌خوری
زیره سیاه و زرد چوبه: دو قاشق چای‌خوری
سبزیجات معطر خشک(ترخون، مرزه:) یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک دوم پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا سویا را به خوبی تفت داده و آماده می‌کنیم. سیب زمینی و پیاز خام را پوست گرفته همراه با سویا چرخ می‌کنیم و سپس آرد لپه، آرد سوخاری، آردنخودچی، نمک، فلفل، زردچوبه و زیره را اضافه کرده، خوب ورز می‌دهیم به طوری که حالت چسبندگی پیدا کند، آنگاه در دستمان به صورت گرد یا مستطیل درست می‌کنیم. در مرحله بعد هر دو طرف آنها را در روغن داغ سرخ کرده و بعد همراه لیموترش، خیار شور، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی سرخ شده سرو می‌کنیم.
نکته:
می‌توانید نصف مایه را با سبزیجات معطر مخلوط نموده و سپس آن را سرخ نمایید.در ضمن زمان طبخ این کتلت ۳۰ دقیقه است.