چهارشنبه، 23 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خورش ماست و تخم مرغ به شیوه ی هندی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
ماست غلیظ ........................1 کیلو
پیاز متوسط..........................2 عدد
روغن.................................2 قاشق سوپ خوری
زرده ی تخم مرغ.....................2 عدد
زعفران ساییده...................... نصف قاشق چایخوری
هل،میخک............................2 گرم
دارچین و تخم گشنیز کوبیده.........5 گرم
تخم مرغ ..............................5 عدد
نمک وفلفل قرمز......................به اندازه کافی

طرز تهیه:
پیاز ها را پوست بگیرید و درشت خلال کنید،قابلمه ای را روی حرارت متوسط بگذارید و پیاز ها را در روغن سرخ کنید
تا طلایی شود،زرده ی تخم مرغ ها را جداگانه هم بزنید و با زعفران ،ادویه ای دیگر و نمک و فلفل در ماست بریزید و هم بزنید.
حالا این مواد را هم توی قابلمه بریزید و با پیاز مخلوط کنید. ماست را مرتبا هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی مخلوط ماست شروع به جوشیدن کرد دیگر آن را زیاد هم نزنید.
حرارت را کم کنید و بگذارید آب آن بخار شده قدری سفت شود.
تخم مرغ ه8ا را در حدود 15 دقیقه در آب بجوشانید تا سفت شوند. بلافاصله آنها را سرد کنید ،پوست آنها را بگیرید و آنها را از طول به دو نیم کنید.
خورش که غلیظ شد و قدری روغن انداخت ،تخم مرغ های نصفه را در آن بیندازید و پس ازچند دقیقه آن را در ظرف بکشیدو سر سفره ببرید.
توجه داشته باشید که این خورش باید پر فلفل و تند مزه باشد . مواد پروتئینی آن ماست و تخم مرغ است و البته برنج.