شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

چگونه شوری ماهی دودی را بگیریم؟

پاسخ :
فلس های ماهی را بگیرید. سر و دم آن را به دلخواه به سه یا چهار قسمت تقسیم کنید.
قطعات ماهی را از قسمت ستون فقرات دو نیمه و استخوان ستون فقراط را می گیریم.
می شود ماهی را یک شب در آب سر بخیسانیم و دو تا سه بار آب آن را عوض کنیم.
در صورت نبودن فرصت ماهی را دور بار در آب ساده می جوشانیم و آب آن را عوض می کنیم بعد قطعات ماهی را با دستمال خشک می نمائیم و دو طرف هر قطعه ماهی را به کمی آرد آغشته می سازیم و در روغن سرخ می کنیم. باید دقت کرد ماهی هنگام سرخ کردن زیاد خشک نشود.