شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ماهی سرخ شده با گوجه فرنگی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
آرد ۲تا۳ قاشق به تعدادتکه های ماهی
سوپ خوری
گوجه فرنگی ریز ۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری
روغن به میزان کافی
ماهی کپور ۸۰۰گرم

طرزتهیه:
با طرف کند کارد فلسهای ماهی را گرفته آنرا خوب بشوئید وبه قطعات مناسبی تقسیم نمائید .قطعات ماهی را نمک وفلفل زده ،بگذارید یک ساعتی بماند.
تکه های ماهی را در آرد غلطانده در روغن داغ سرخ کنید.(ماهی نباید زیاد سرخ شود بلکه باید طلائی رنگ شود)گوجه فرنگی ریز را در باقیمانده روغن سرخ نمائید. ماهی سرخ شده را در دیس بچینید ومقداری سبزی ویا جعفری ساتوری روی آن ریخته وروی هر تکه ماهی یک عدد گوجه فرنگی سرخ شده بگذارید وبا خلال سیب زمینی سرخ شده یا چیپس تزئین نمائید.