شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سوپ ماهی پرورشی را توضیح دهید.

پاسخ :
موادلازم :
آرد گندم ۶۰گرم
ماهی پرورشی یک کیلوگرم
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی ۴عدد(نیم کیلو)
سس ماهی یک لیتر
نمک وفلفل بمیزان لازم
روغن برای سرخ کردن بمیزان لازم
آب نیم لیتر
خامه ۲۵۰ گرم
شوید چند بوته
هویج فرنگی ۲عدد
پیاز ۲عدد
کرفس کوچک یک بوته

طرز تهیه:
یک عدد پیاز را خرد می کنیم. کرفسها رانیز بصورت ریز خرد می کنیم .هویج ها را بشکل مربع های کوچک خرد می کنیم. سپس ماهی بی استخوان را هم بصورت تکه تکه برش زده ،شوید را هم خرد می کنیم. دریک قابلمه سس صاف شده ماهی را ریخته و چند پر نعنا را به آن اضافه می کنیم و۱۰ دقیقه می گذاریم بجوشد. سپس پیاز, کرفس وهویج را در کمی روغن ریخته وبهم می زنیم .آرد را هم اضافه کرده وکمی سرخ می کنیم.
اکنون سیب زمینی را جداگانه پخته وله می کنیم وسس ماهی را روی مواد سرخ شده وسیب زمینی پخته وله شده ریخته ،بهم می زنیم، خامه وشوید را به تمام مواد اضافه کرده وبهم می زنیم وحرارت را خاموش کرده ، آبلیمو را بمقدار دلخواه در غذا می ریزیم .