شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خوراک ماهی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
ماهی سفید..................... یک عدد(یا هر نوع ماهی که دوست دارید، بنا به ذائقه محلی خود)
سیر........................................شش حبه
گوجه فرنگی................................ دو عدد
مرزه، شوید، جعفری.................... به مقدار لازم
روغن زیتون و زعفران................. به مقدار لازم
نمک و فلفل........................... به مقدار لازم
آرد نان سفید.......................... به مقدار لازم

طرز تهیه:
سیر را له کنید، گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید، سپس آن را در ظرفی بریزید و به آن شوید، جعفری، مرزه خشک ، نمک، فلفل و زعفران اضافه کنید، روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید، سپس بگذارید مخلوط، به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال بماند.پس از این مدت، روی ماهی، آرد نان سفید بریزید و سپس مایع آماده شده را از یخچال خارج کرده و داخل فر بگذارید. پس از ۴۵ دقیقه، ماهی آماده است. هنگام سرو کردن در دیس، می‌توانید با قارچ و سیب‌زمینی سرخ شده به همراه جعفری آن را تزیین کنید.