شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کباب شیر ماهی در فر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ ۸۰۰ گرم ماهی شیر
▪ ۳قاشق سوپخوری خامه
▪ یک و نیم قاش سوپخوری کره ذوب شده
▪ ۱قاشق سوپخوری زعفران آب کرده
▪ ۲قاشق سوپخوری روغن مایع
▪ به مقدار کافی نمک و فلفل و آبلیمو

طرز تهیه:
گوشت ماهی را پس از شستشو نمک زده و حدودا ً ۱۲ ساعت در مخلوط پیاز رنده شده ، آبلیمو و زعفران خوابانده و در یخچال بگذارید . بعد از ۱۲ ساعت کره ذوب شده ، خامه و فلفل را با هم مخلوط کنید . ماهی را با این مخلوط آغشته کرده و در دیس فر که قبلاً چرب شده است بگذارید تا حدود ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد ( فر از قبل گرم شده) بماند و کاملاً طلایی شود ( زمانی که ماهی لازم دارد تا به این مرحله برسد بستگی به نوع فردارد). در این مدت گاهی از مخلوط آبلیمو ، زعفران و روغن روی گوشت ماهی بریزید تا از سوختن آن جلوگیری شود ، سینی را روی پنجره وسط فرب گذاریم و توجه داشته باشید که در طول مدت پخت ، ماهی را یکبار پشت و رو کنید.

نکات تغذیه ای :
کل غذا دارای ۲۰۲۰ کالری است.
اگر توسط ۵ نفر به طور مساوی خورده شود ، سهم هر نفر ۴۴۰ کالری است .
این غذا برای ناهار یک فرد رژیمی با ۱۰ قاشق برنج بدون روغن ، یک ظرف سالاد و ۱ کاسه ماست ، وعده بسیار مناسبی خواهد بود.