شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه آبگوشت دودار را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
نخود 200 گرم
لوبیا چیتی 100 گرم
گوشت سردست 1 کیلو
پیاز متوسط 2 عدد
بادمجان 3 عدد
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
کشک 500 گرم
روغن‌ مایع ،نمک و فلفل

طرز تهیه:
حبوبات را حتماً از شب قبل بخیسانید. اگر زمان باشد بهتر است که یک روز خیسانده شود و یک روز هم در دستمال مرطوب بماند تا آنزیم بازدارنده حبوبات تغییر کند و به واسطه تغییر این آنزیم، هضم و جذب پروتئین آن آسان تر شود.
گوشت را به قطعه‌های درشت برش داده ،حبوبات را با یک پیاز، گوشت و مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً بپزد.
بادمجان‌ها را پوست گرفته، نمک زده و به مدت نیم ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آنها را شسته، خشک کرده و به صورت حلقه‌های دو سانتیمتری برش دهید و در آبگوشت بریزید.
هنگامی که بادمجان نیم پز شد، یک پیاز دیگر را رنده کنید. زردچوبه را در مقداری روغن تفت دهید پیاز را بیفزایید و تفت دهید. سپس به همراه نمک و فلفل به آبگوشت اضافه کنید. کمی از آبگوشت را در کشک بریزید کاملا"‌مخلوط کنید تا رقیق و یکدست شود و به آبگوشت اضافه کنید. پس از اضافه کردن کشک 20 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند. در ظرف مورد نظر ریخته سرو کنید.

نظرات کاربران