چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

پسری 25 ساله هستم که به تازگی یکی از دندان های عقلم را در قسمت پایین دهان کشیدم که بنظر میرسید به شکل صحیح و مناسبی رشد نکرده بود و در ضمن بنا بگفته پزشک مربوطه کمی هم دچار پوسیدگی شده بود حالا میخوام از شما بپرسم که آیا کشیدن دندان عقل کار درستی است که من اینکار را انجام دادم آیا عوارض خاصی بدنبال ندارد ؟چون بعضی از اطرافیان میگن که نباید میکشیدی و مشکل خاصی هم برام ایجاد نمی کرد .

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
دندان عقل ضررش بیش از نفعش است بخصوص اگر کج درآمده باشد .کار خوبی کردید.
منبع: پزشک آنلاین