چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

میخواستم فرق بین لمنیت و روکش بدونم و اینکه کدام یک بهتر و آیا درست که روکش باعث تغییر رنگ ( سیاهی ) لثه میشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
لمینیت بصورت یک لایه نازک فقط روی قسمت بیرونی دندان میچسبد ولی روکش دورتادور دندان را میپوشاند و همچنین یک لایه فلزی در زیر روکش وجود دارد که ندرتا باعث سیاهی لثه میشود .هرکدام جای خاص خود استفاده میشود در ناحیه جلوی دهان بهتر است از لامینیت استفاده شود که نمای زیباتری دارد.
منبع: پزشک آنلاین