چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

آیا پودر سفید کننده وی وان موجود در بازار استاندارد است و آیا واقعا تاثیر هم دارد ؟ آیا عوارضی هم دارد؟ برای بیماران قلبی مشکلی ایجاد نمی کند؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
برای این که پاسخ شما را بدهم مدتی در اینترنت گشتم ولی جایی را ندیدم که محتویات این پودر را نوشته باشند. بنابراین نمی دانم حاوی چیست ولی با توجه به خواصش فکر میکنم کارکردش به واسطه مقداری مواد سانیده باشد. انواعی از این پودر در خارج از ایران برای افراد سیگاری هم هست . اغلب این پودرها به کمک همان مواد ساینده پلاک ها را بر می داد و رنگدانه های سطحی را هم می کند اما توصیه نمیکنم بیش از سالی یک یا دو بار استفاده کنید. بلیچ کردن دندانها رنگ عمقی دندان را روشن میکند و اغلب مشکل خاصی ایجاد نمی کند.
منبع: پزشک آنلاین