چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

به تازگی متوجه شدم دندان عقل در فک پایین که به صورت نیمه پنهان هست گیر غذایی دارد به طوری که لثه نیمی از سطح دندان از جمله سطح فوقانی آن را پوشانده و نیمی دیگر نمایان است و مواد ریز غذایی از روی سطح فوقانی دندان به زیر لثه نفوذ میکنن و مانده و میگندند هنگامی که انگشت خود را روی لثه آن قسمت میکشیدم و بوی بسیار نامطبوعی داشت،بعد از مراجعه به دندان پزشک این دندان عقل را کشید،اکنون که سه روز از زمان کشیدن دندان میگذردهمچنان هنگامی که انگشتم را روی آن قسمت از لثه میکشم همچنان بوی بسیار نامطبوعی دارد،احتمال دارد گوشت آن قسمت از لثه فاسد شده باشد؟نقاط ریزی از لثه آن قسمت سفید رنگ دیده میشود.

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
متاسفانه فکر میکنم پاسخم در حال حاضر کمکی نکند ولی با وجود این بوی بد دهان پس از کشیدن دندان عقل طبیعی است که تا مدتی پس از آن ادامه دارد و تا زمان پر شدن حفره دندان ادامه دارد. اگر درد و تورم و تب و ترشح از منطقه کشیده شدن دندان دارید به عفونت شک کنید
منبع: پزشک آنلاین