چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

من برای دو تا از دندانهایم شروع به عصب کشی کردم ولی دکتر گفته چون عفونت فعلا ماده ای در دندانهایم گذاشته تا عفونت جذب شود ولی متاسفانه دکتر من از امروز به مدت 10 روز به مسافرت میرود البته قرصهای مترونیدازول و پروفن و پنی سیلین را تجویز کرده است و گفتند اگر خیلی درد داشتم به یک دکتر برای شستشو مراجعه کنم ولی خیلی میترسم که باز درد شروع شود؟به نظرتان برای مقابله با این درد و تورم چه کار کنم خواهش میکنم کمک کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
تا یک هفته چون دارو استفاده می کنید نباید درد داشته باشد ولی اگر برایتان امکان دارد به مطبی دیگر مراجعه تا عصب کشی آن را تمام کند.
منبع: پزشک آنلاین