چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

دندون عقلم دارد در می آید دکتر گفت دهانشویه اپی مکس استفاده کنم.2 هفته ای است دارم استفاده میکنم دندونهام زرد شدن و یکیشون هم از بغل سوراخ شده. میشه بگید چکار کنم؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
رویش دندان عقلتان مبارک. ضمنا استفاده از دهانشویه ممکن است باعث رنگ گرفتن موقت دندانها شود ولی عامل پوسیدگی نمی باشد. برای کاهش بار میکروبی دهان هفته ای دو شب دهانشویه و دو شب آب نمک رقیق استفاده کنید
منبع: پزشک آنلاین