چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

25 سال دارم جدیدا متوجه شدم که دندانهای جلویی فک پایینم انگار ترک داره نمیدونم شاید یه چیزی شبیه ترک. من دندونام یکم نامرتبه کمبود ویتامین دی هم دارم. ولی نمیدونم علت این ترکا چیه؟خطرناکه؟ باید چیکار کنم؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر نازی باجغلی:
ترک می تواند 1)از خوردن سرد و گرم مثل یخ و نوشیدنیهای گرم ایجاد شود 2)فشارهای اکلوژن مثل دندان قروچه 3)مینای دندان ضعیف باشد /ترک اگر خیلی عمیق باشد می تواند خطرناک شود .
منبع: پزشک آنلاین