چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

سلام من 25 سالمه، ترتیب دندونهام خیلی بده، و فک بالام هم کوچیکه. دندونپزشک که رفتم بهم گفتن که میشه همزمان با ارتودنسی فکت رو هم باز کرد، سوالم اینه که واقعا تو این سن امیدی هست که همزمان با ارتودنسی فکم هم بهتر بشه ؟ و آیا منظور ایشون ارتودنسی متحرک بوده یا راه دیگه ای هم هست؟ سوال آخر اینکه میشه حین ارتودنسی، برای جراحی فک هم اقدام کرد؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر نازی باجغلی:
در سن 25 سالگی دندانها را می شود جهت به بیرون داد .لیکن خود استخوان فک باز نمی شود _ اگر بخواهید جراحی فک انجام دهید باید ارتودنسی سیمهایش باز شود و بعد از اتمام جراحی ارتودنسی مجدد ادامه پیدا کند.
منبع: پزشک آنلاین