چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

یک خمیر دندان و مسواک خیلی مناسب برای مراقبت از دندانم میخواستم و میخواستم بدونم برای مراقب از دندان هام باید چه کاری بکنم و مخصوصا در سن پیری دچار مشکل نشم پسری 21 ساله هستم و آیا تغذیه بر روی دندان تاثیر داره چه تغذیه هایی برای دندان مفید و چه تغذیه هایی برای دندان مضر هستند؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
خمیر دندان سنسودین نوع ایزو اکتیو و مسواک سنسودین نوعtotal care رو به شما توصیه میکنم.قطعا تغذیه بر روی سلامت دندانها تاثیر گذار است برای سلامت دندانها باید حتی الامکان مصرف مواد قندی را کاهش داد.برای اینکه دندانهای شما در دراز مدت دچار مشکل نشود اولا بهداشت دهانتان را بهبود بخشید(حداقل روزی 2 بار مسواک زدن بهمراه استفاده از دهانشویه)در ثانی هر 6 ماه مراجعه به دندانپزشک برای چک آپ و دست آخر رعایت رژیم غذایی.
منبع: پزشک آنلاین