چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

27 ساله هستم و 3 دندان نهفته دارم که برای من تا به حال مشکلی ایجاد نکرده اند آیا باید آنها را از لثه خارج کنم در ضمن دندان 7 بالا سمت چپ من احتیاج به روکش دارد آیا دندان عقل این ناحیه با کشیدن دندان 7 جایگزین می شود یا نه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر کورش رحیمی:
دندان عقل نهفته در این سن جایگزین هیچ دندان دیگری نخواهد شد . بهتر است دندانهایتان را ترمیم و دندانهای عقل نهفته را خارج نمایید.
منبع: پزشک آنلاین