چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

23سال سن دارم.من هنگام نگاه کردن به جای ویا تمرکز بیش ازحد احساس میکنم بوی بدی از دهانم ترشح میشود وحتی اطرافیانم ازمن خسته شده اند به خاطر این بو من ازقبل سابقه نداشتم امابعد از مصرف قرص های چاقی مثلا بتا متازون وبعد ازترک آن دچار شده ام واین بو را درکل بدنم احساس میکنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر کورش رحیمی:
ابتدا به نداشتن پوسیدگی دندانهایتان اطمینان حاصل کنید و بعد به یک متخصص داخلی مراجعه نمایید.
منبع: پزشک آنلاین