چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

یک روش خانگی بدون استفاده از (جرم گیری و بیلیچینگ ) وطبیعی بی ضرر(بدون تخریب مینای دندان )برای سفید کردن دندان ها معرفی کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
تنها راهی که باقی می ماند استفاده از خمیر دندانهای سفید کننده است که البته در اکثر موارد نتیجه مطلوب را ندارد.سعی کنید از ترکیبات سفید کننده که در داروخانه ها موجود میباشد بدلیل ایجاد حساسیت استفاده نکنید.
منبع: پزشک آنلاین