چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

سلام دختری هستم 35 ساله 1-روش های بلیچینگ کردن چگونه است؟ 2-بهترین روش برای زدودن زردی (سفید کردن) دندان کدومه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
کلا دو روش اصلی برای بلیچینگ وجود دارد 1-office bleaching و 2-home bleaching در روش اول مواد سفید کننده توسط دندانپزشک بر روی دندانها قرار داده میشود و بیمار در طی یک جلسه به نتیجه مورد نظر میرسد در روش دوم که در منزل توسط خود بیمار اجرا میشود دندانپزشک قالبی را که از دندانهای بیمار تهیه کرده همراه با ژل سفید کننده به بیمار میدهد و بیمار در طی روز 1-2 بار این مواد را همراه با قالب تهیه شده استفاده میکند و معمولا بسته به نظر بیمار طی 10-14 روز نتیجه میگیرد روش دوم این حسن را دارد که حساسیت دندانی کمتری ایجاد می کند و در ضمن ماندگاری بیشتری هم دارد.
منبع: پزشک آنلاین