چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

دختر 5ساله ام 4ماه پیش دو دندان شیری پایینش شل شد وافتاد .حالا دندان های جدیدش کاملا کج ونا مرتب در آمده.آیابرای مرتب شدن آنها کاری میشود انجام بدهیم.در ضمن دندان بالا هم شل شده اگر بیافته جای کافی برای دندان جدید که بزرگتره نداره وحتما اون هم کج در میاد لطفا راهنمایی کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
معمولا 5 سالگی سن پایینی برای رویش دندانهای قدامی است ولی رویش زودهنگام این دندانهای دایمی ایجاد اشکال نمی کند فقط شما باید از این زمان دقت بیشتری رو برای مراقبت دندانهای کودکتان مبذول دارید.معمولا دندانهای قدامی پایین بهنگام رویش در پشت دندانهای شیری قرار میگیرند و کمی هم چرخیده هستند که این طبیعی است اگر چنانچه دندانهای شیری قدامی قبل از افتادن از هم فاصله دار بوده باشند به احتمال زیاد دندان دایمی جایگزین آن هم مرتب و منظم در خواهد آمد ولی اگر شیری ها قبل از افتادن کاملا مرتب و بدون فاصله کنار هم باشند به احتمال زیاد کودک بهنگام رویش دندان دایمی دچار کمبود فضا خواهد شد و احتمالا دندانها نامرتب رویش میابند که در چنین شرایطی در آینده نیاز به ارتودنسی پیدا میکنند.
منبع: پزشک آنلاین